Få SMS lån trots betalningsanmärkning

Har du fått betalningsanmärkningar så behöver det inte vara ett problem. Du kan få låna pengar även om du har fått en betalningsanmärkning hos visa långivare. Detta beror på att bara för att man fått en betalningsanmärkning så betyder det nödvändigtvis inte att man inte har ekonomi eller att man inte är skötsam med sina räkningar eller skulder. Någon gång i livet kan det hända något privat som blir orsaken till en betalningsanmärkning. Långivarna till smslån-mikrolån förstår detta och ser till din skuld historik innan de tar ett beslut. Skulle du ha en massa skulder eller betalningsanmärkningar hos kronofogden så minimerar detta möjligheten till ett smslån. Har du däremot en betalningsanmärkning och det var ett tag sedan du fick den så kan du få din ansökan om ett mikrolån-smslån godkänd ändå.

Exempel på långivare som ger smslån trots betalningsanmärkning:

Kom ihåg att när du fått ett smslån godkänt, även om du har en eller flera betalningsanmärkningar så handlar det om att du fått ett förtroende. Sköter du det förtroendet så har du fortsatt möjlighet att få ett lån godkänd.
Saker händer i våra liv och dessa långivare förstår detta. Se till att du inte lånar mer pengar än du har råd att betala tillbaka den dagen räkningen kommer. Tänk också efter en gång extra om du inte kan vänta en månad innan du köper en sak om det är till det du tänkt använda smslånet-mikrolånet.